Sundhedssatellit Stoholm

En Sundhedssatellit for alle aldre

I Sundhedssatellitten bestræber vi os på, at der løbende er tilbud for forskellige aldersgrupper og lokale tilbud i dit område, du kan gøre brug af for at forebygge, at du bliver syg og være med til, at du trives. Du er derfor meget velkommen i sundhedssatellitten, hvis du ønsker at foretage ændringer i din livsstil. Der vil også være arrangementer og tilbud, der foregår i området omkring sundhedssatellitten, da Sundhedsatellit Stoholm også dækker byer så som Fly, Vridsted, Kjeldberg, Daugbjerg, Mønsted, Sparkær, Gammelstrup.

Træffetid i Sundhedssatellit Stoholm med tidsbestilling

Vi tilbyder træffetid i Sundhedssatellit Stoholm. Tidsbestilling til en samtale er nødvendig. Du booker tid ved at kontakte den lokale Sundheds- og Forebyggelsesmedarbejder - se kontaktoplysninger nederst.

I træffetiden har du mulighed for:

  • Sundheds- og livsstilssamtale
  • Vejledning til rygestop
  • Alkoholforebyggende samtale
  • At komme med ideer til sundhedsfremmende aktiviteter

Aktiviteter i og omkring Sundhedssatellit Stoholm

Ved hver Sundhedssatellit samarbejder vi med en række andre aktører, som sundhedsplejersker, demenskonsulenter, frivillige med flere, så som Trivselspiloter, der laver aktiviteter. Aktiviteterne kan både foregå i selve Sundhedssatellitten eller andre steder i lokalområdet.

Sundhedssatellit Stoholm

Her finder du Sundhedssatellit Stoholm. Følg skiltene på stedet.

Kontakt

Marie Rind Frandsen

Sundheds- og Forebyggelsesmedarbejder

Tlf: 23 34 16 57

Anne Søderlind Have

Sundheds- og Forebyggelsesmedarbejder

pt. orlov

Tlf: 23341657