Sundhedssatellit Ørum

En Sundhedssatellit for alle aldre

I Sundhedssatellitten bestræber vi og vores samarbejdspartnere os på, at der løbende er tilbud til forskellige aldersgrupper og lokale tilbud i dit område, du kan gøre brug af for at forebygge, at du bliver syg og at du trives. Du er derfor meget velkommen i sundhedssatellitten, hvis du ønsker at foretage ændringer i din livsstil. Der vil også være arrangementer og tilbud, der foregår i området omkring sundhedssatelliten, da Sundhedssatellit Ørum også dækker byer så som Rødding, Vammen, Lindum, Tjele, Hammershøj, Kvorning og Vejrumbro.

Træffetid i Sundhedssatellit Ørum

Der er mulighed for at træffe en Sundheds- og Forebyggelsesmedarbejder i Sundhedssatellit Ørum. Tidsbestilling til en samtale er nødvendig. 


I træffetiden har du mulighed for:

  • Sundheds- og livsstilssamtale
  • Alkoholforebyggende samtale
  • Vejledning til rygestop
  • At komme med idéer til sundhedsfremmende aktiviteter

Aktiviteter i og omkring Sundhedssatellit Ørum

Ved hver Sundhedssatellit samarbejder vi med en række andre aktører, som sundhedsplejersker, demenskonsulenter, frivillige med flere, bl.a. Trivselspiloter, der laver aktiviteter. I Sundhedssatellit Ørum er der også tilknyttet en sygeplejeklinik. Aktiviteterne kan foregå både i selve Sundhedssatellitten eller andre steder i lokalområdet.

 

 

Sundhedssatellit Ørum

Her kan du finde Sundhedssatellit Ørum. Følg skiltene, når du ankommer.

Kontakt

Line Falk Jacobsen

Sundheds- og Forebyggelsesmedarbejder

Tlf: 23661276

Maria Albinus Rømer

Sundheds- og Forebyggelsesmedarbejder

Tlf: 22125774