Sundhedssatellit Møldrup

En Sundhedssatellit for alle aldre

I Sundhedssatellitten bestræber vi og vores samarbejdspartnere os på, at der løbende er tilbud for forskellige aldersgrupper og lokale tilbud i dit område, du kan gøre brug af for at forebygge sygdom og være med til, at du trives. Du er derfor også meget velkommen i Sundhedssatellitten, hvis du ønsker at foretage ændringer i din livsstil og forebygge, at du bliver syg. Der vil også være arrangementer og tilbud, der foregår i området omkring sundhedssatelliten, du kan gøre brug af, da Sundhedssatellit Møldrup også dækker de omkringliggende byer så som Ulbjerg, Hvam, Låstrup, Skals, Bjerregrav, Roum, Klejtrup.

Træffetid i Sundhedssatellit Møldrup

Sundheds- og forebyggelsesmedarbejder kan træffes i sundhedssatellitten i Møldrup Tidsbestilling til en samtale er nødvending, da vi ofte arbejder med sundhed i hele lokalområdet. 

I træffetiden har du mulighed for:

  • Sundheds- og livsstilssamtale
  • Vejledning til rygestop
  • Alkoholforebyggende samtale
  • At komme med ideer til sundhedsfremmende aktiviteter

Aktiviteter i og omkring Sundhedssatellit Møldrup

Ved hver sundhedssatellit samarbejder vi med en række andre aktører, som sundhedsplejersker, demenskonsulenter, frivillige med flere, så som Trivselspiloter, der laver aktiviteter. I Sundhedssatellit Møldrup er også en sygeplejeklinik tilknyttet. Aktiviteterne kan både foregå i selve Sundhedssatellitten eller andre steder i lokalområdet.

Sygeplejeklinik

Sygeplejeklinikken er for visiterede borgere. Kontakt: 87876299/21634177.

Sundhedssatellit Møldrup

Her finder du Sundhedssatellit Møldrup. Følg skiltningen på stedet.

Kontakt

Line Falk Jacobsen

Sundheds- og Forebyggelsesmedarbejder

Tlf: 23661276

Maria Albinus Rømer

Sundheds- og Forebyggelsesmedarbejder

Tlf: 22125774