Sundhedssatellit Karup

En Sundhedssatellit for alle aldre

I Sundhedssatellitten bestræber vi og vores samarbejdspartnere os på, at der løbende er tilbud for forskellige aldersgrupper og lokale tilbud i dit område, du kan gøre brug af for at forebygge sygdom og være med til, at du trives. Du er derfor også meget velkommen i sundhedssatellitten, hvis du ønsker at foretage ændringer i din livsstil og forebygge, at du bliver syg. Der vil også være arrangementer og tilbud, der foregår i området omkring Sundhedssatellitten, du kan gøre brug af, da Sundhedssatellit Karup også dækker de omkringliggende byer som Grønhøj, Kølvrå, Frederiks, Havredal og Skelhøje.

Træffetid i Sundhedssatellit Karup:

Du har mulighed for at træffe en Sundheds- og forebyggelsesmedarbejder i Sundhedssatellit Karup. Tidsbestilling til en samtale er nødvendig, da vi ofte arbejder med sundhedsfremme og forebyggelse forskellige steder i området.

I træffetiden har du mulighed for:

  • Sundheds- og livsstilssamtale
  • Alkoholforebyggende samtale
  • Vejledning til rygestop
  • At komme med idéer til sundhedsfremmende aktiviteter

Aktiviteter i og omkring Sundhedssatellit Karup

Ved hver Sundhedssatellit samarbejder vi med en række andre aktører, som sundhedsplejersker, demenskonsulenter, frivillige med flere, så som Trivselspiloter, der laver aktiviteter. I Karup er der også en sygeplejeklinik tilknyttet. Aktiviteterne kan både foregå i selve sundhedssatellitten eller andre steder i lokalområdet.

 

Sundhedssatellit Karup

Her kan du finde Sundhedssatellit Karup. Aktiviteterne foregår pt. på Karup Skole grundet corona pandemien. Følg skiltene på stedet.

Kontakt

Anne Søderlind Have

Sundheds- og Forebyggelsesmedarbejder

Tlf: 23341657

Dennis Krogsdal Laursen

Sundheds- og Forebyggelseskonsulent

Tlf: 93 59 80 59