Sundhedssatellit Bjerringbro

En Sundhedssatellit for alle aldre

I Sundhedssatellitten bestræber vi og vores samarbejdspartnere os på, at der løbende er tilbud for forskellige aldersgrupper og lokale tilbud i dit område, du kan gøre brug af for at forebygge sygdom og være med til, at du trives. Du er derfor også meget velkommen i sundhedssatellitten, hvis du ønsker at foretage ændringer i din livsstil og forebygge, at du bliver syg. Der vil også være arrangementer og tilbud i området omkring sundhedssatellitten, du kan gøre brug af, da Sundhedssatellit Bjerringbro også dækker de omkringliggende byer, som Rødkærsbro, Vindum, Mammen, Bjerring, Hjermind, Sahl, Hjorthede, Gullev.

Træffetid i Sundhedssatellit Bjerringbro

Du har mulighed for at træffe en Sundheds- og forebyggelsesmedarbejder i Sundhedssatellit Bjerringbro. Tidsbestilling til en samtale er nødvendig, da vi ofte arbejder med sundhedsfremme og forebyggelse forskellige steder i området.

I træffetiden har du mulighed for:

  • Sundheds- og livsstilssamtale
  • Vejledning til rygestop
  • Alkoholforebyggende samtale
  • At komme med ideer til sundhedsfremmende aktiviteter

Aktiviteter i og omkring Sundhedssatellit Bjerringbro

Ved hver Sundhedssatellit samarbejder vi med en række andre aktører, som sundhedsplejersker, demenskonsulenter, Aktivitet og Udvikling, frivillige med flere, så som Trivselspiloter, der laver aktiviteter. I Bjerringbro er også en sygeplejeklinik tilknyttet. Aktiviteterne foregår både i selve sundhedssatellitten og andre steder i lokalområdet.

Sygeplejeklinik i Sundhedssatellit Bjerringbro

Sygeplejeklinikken bruger lokaler i Sundhedssatellit Bjerringbro. Hvis du skal kontakte Sygeplejeklinikken kan du gøre det på 87 87 62 10.

 

Sundhedssatellit Bjerringbro

Her kan du finde Sundhedssatellit Bjerringbro. Følg skiltene på stedet.

Kontakt

Maria Albinus Rømer

Sundheds- og Forebyggelsesmedarbejder

Tlf: 22125774

Anne Søderlind Have

Sundheds- og Forebyggelsesmedarbejder

Tlf: 23341657