Inspiration til aktiviteter

Lykkehjulet kan bruges på flere måder enten ved hjælp af piktogrammerne, tallene eller aktiviteter, du selv laver til hjulet. 

Her er en guide til lykkehjulet: Vejledning til lykkehjul (pdf)

Naturskolen har udarbejdet årstidsbestemte aktiviteter - find dem her: Årstidsaktiviteter i børneskovene (link til viborg.dk)

 

Sundhedssatellitterne i det enkelte område for hver børneskov har placeret en geocache i hver børneskov, hvor du skal bruge mobilens gps til at finde en skat. Se videoen i boksen. 

Naturskolen i Viborg Kommune har udarbejdet et skilt med liv i børneskoven, hvor du kan blive klogere på naturen i børneskoven. Brug til at blive klogere på naturen, planter og dyr. 

Naturekspeditionen i Vesthimmerlands Kommune har lavet en naturglædekalender med aktiviteter, I kan lave i naturen måned for måned. Vi har fået lov til at dele den med jer, da vi synes, at den er rigtig god. Du kan finde den her: Naturglædekalender (pdf)

Vil I være naturfamilie omkring en af børneskovene? Og komme mere ud i naturen sammen? Fællesskabet Naturfamilier forbinder dig sammen med andre familier fra dit lokalområde, så I kan tage ud i naturen sammen. Læs mere her: Naturfamilier

Geocaching i børneskove - Viborg Kommune

Når du har set videoen, er du klar til at komme på geocaching og kan slet ikke vente med at komme afsted. Geocaching er nemlig underholdende. Du kan gøre det i alle 6 børneskove og andre steder, hvor der er placeret caches.