Hold hjernen frisk i Bjerringbro

Sang og samvær med andre mennesker er med til at holde os på dupperne og holde hjernen frisk. Nu kan du blive del af et lille hold som mødes 8 gange efter sommerferien på Bjerringbro Bibliotek, Gudenåhuset. Sammen skal vi synge, snakke om sangene, hygge, drikke en kop kaffe og afprøve en sjov fysisk aktivitet, som forhåbentlig sender humør og puls i vejret.

Vi starter hver gang med en times fællessang, snak og samvær. Efter en lille pause venter en fysisk overraskelse, som vi håber skaber glæde, godt humør og får pulsen lidt op. Vi slutter af med en kop kaffe og en sund snack i en hyggelig atmosfære.

Hvem kan være med?

Du skal være mellem 60-75 år for at være med, og du tilmelder dig alle 8 mødegange. Det er gratis at deltage, og der er plads til 12 deltagere på holdet. 

Hvor og hvornår

Hvor: Bjerringbro Bibliotek, Viften
Hvornår: Hver onsdag fra den 25. august til 13. oktober kl. 9.30-12.00
Hvem: LOF Midtjylland, Sundhedscenter Viborg, Gudenådalens Fysioterapi og Viborg Bibliotekerne

Tilmelding:
Du kan få mere at vide eller tilmelde dig holdet ved at kontakte Mette Bech Kristiansen på tlf.: 87873560

Vi glæder os til at få dig med på holdet!

Om Hold Hjernen Frisk-projektet:

Forløbet er en del af pilotprojektet Hold Hjernen Frisk. I Viborg samarbejder biblioteket med Sundhedscenter Viborg og LOF Midtjylland om forløbet. Forskning viser, at fysisk aktivitet, mental stimulering og socialt samvær er vigtige elementer; og det er aldrig for sent at gå i gang!

I det 3-årige projekt, Hold Hjernen Frisk, vil projektpartnerne DGI, Slots- og Kulturstyrelsen, Sangens Hus og Dansekapellet omsætte forskningsbaserede viden til engagerende og fællesskabsskabende aktiviteter for seniorer omkring pensionsalderen og udbrede eksisterende viden i forskellige formater. DGI leder projektet. Læs mere om Hold Hjernen Frisk på projektets hjemmeside: www.dgi.dk/holdhjernenfrisk  

Arrangementet afvikles efter retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen