Klejtrup

Aftenhøjskole i Klejtrup

Gang i Klejtrup

Trivselspiloterne Hanne og Ragnhild fra Klejtrup er nu klar til at starte en gågruppe op. Den kommer til at gå hver tirsdag fra kl. 09.30 ved hallen i Klejtrup.

Første gang er d. 9. april kl. 09.30

Turen er på cirka 3 km i et roligt tempo. Man må gerne tage klapvogn, rollator, nabo, hund eller stok med. Der er med andre ord plads til alle.  

Ragnhild og Hanne har begge været til en inspirationsaften ved DGI og kan nu kalde sig gangværter og er klar til at tage imod i gågruppen.

Du kan stille spørgsmål til Hanne (28 96 54 03) eller Ragnhild (30 24 67 59)  

 

Klejtrup Aftenhøjskole

Trivselspiloterne Hanne og Ragnhild har etableret en aftenhøjskole i Klejtrup med fokus på afholdelse af folkeoplysende møder. Møderne er af historisk og kulturpolitisk art indenfor litteratur, samfundsforhold, religion, filosofi, geografi, natur, sang, musik eller trivsel. Arrangementerne spænder bredt og der vil være noget for enhver smag. Det første arrangement har været en sangaften, hvor der blev sunget sange fra Højskolesangbogen. 

Kommende arrangementer

  • Fra Nørresundby til Hollywood v/Ole Bornedal - 17. september 2019 kl. 19.30

Ole Bornedal har en lang og bemærkelsesværdig karriere inden for radio, tv og film bag sig. Kærligheden til filmen har bragt ham vidt omkring. I foredraget viser han filmklip - lige fra Nattevagten og Nightwatch til Dina, Possession og satiren. Han kommer også ind på Charlot og Charlotte og på minder fra sine ferier i lokalområdet.

Se mere i invitationen: Foredrag med Ole Bornedal 17. september 2019 (pdf)

Foredraget er arrangeret i et samarbejde mellem Klejtrup Lokalhistoriske Forening og Klejtrup Aftenhøjskole. Kulturelt Samråd i Viborg har bevilliget støttet til foredraget.

 

Afholdte arrangementer:  

 

 

Billede fra det første arrangement i aftenhøjskolen - efterår 2016.

 

Kontakt:

Hvis du har spørgsmål omkring aftenhøjskolen i Klejtrup, kan du kontakte Hanne eller Ragnhild:

 

Sidst opdateret: 04.09.2019