Rigtige Qvinder Viborg

Ønsker du at starte en sund og aktiv livsstil i fællesskab med andre? Så er Rigtige Qvinder den perfekte løsning for dig! Nyt hold starter d. 25/8.

Forløbet er et samarbejde mellem Sundhedscenter Viborg og FIT DEAL hos Viborg Idrætsråd. Målet med forløbet er, at du finder glæden ved bevægelse og vejen til en sund og aktiv livsstil. Det bedste af det hele er, at oplevelsen deles med andre seje rigtige qvinder.

Indholdet i forløbet:

  • Aktiviteter

​Du kommer rundt til idrætsforeninger i Viborg Kommune og prøver kræfter med forskellige aktiviteter, som du forhåbentlig bliver inspireret til at fortsætte med efter forløbet. Aktiviteterne sker på forskellige ugedage.

  • Madaften

Du får inspiration til sund og lækker madlavning i hverdagen og viden om sund kost samt redskaber til, hvordan de sunde vaner kan indtænkes i en travl hverdag.

  • Opstarts- og afslutningsaften

​Du får et inspirationsoplæg som skal guide dig mod en mere aktiv livsstil og sund hverdag. Der vil være fokus på tvivsel, bevægelsesglæde og sunde fællesskaber, som skal motivere dig til en sundere hverdag under og efter forløbet.

  • Mentor

Der vil under hele forløbet være en gennemgående mentor, som vil være en aktiv del af teamet. Mentorens primære opgave er at motivere og inspirere dig til at få en aktiv hverdag og en god oplevelse sammen med de andre rigtige Qvinder!

​      

Læs mere her: Flyer (pdf)

 

For spørgsmål: 

Pia Viller Arendt (Viborg Idrætsråd)

Pia@viborgidraetsraad.dk  

​Tlf. 3118 6316

 

​Maria Albinus Rømer (Sundhedscenter Viborg, Viborg Kommune)

maro@viborg.dk

Tlf. 22 12 57 74

 

 

Sidst opdateret: 01.10.2020