Trivselspiloter i Stoholm og Omegn

På denne side kan du få et overblik over arrangementer og aktiviteter skabt af trivselspiloter i Stoholm og Omegn.

Stoholm

Trivselspiloterne i Stoholm har været med til at stifte en borgerforening, der siden opstarten har været aktiv med at igangsætte forskellige projekter, så som affaldsindsamling, Skt. Hans og en database for frivillige kaldet ’Stoholms Venner’.

Borgerforeningen arbejder ud fra, hvad der er behov for i lokalområdet og råder borgerne til at henvende sig, hvis de mener, at der et noget borgerforeningen skal tage fat på.

Du kan læse mere om borgerforeningen og trivselspiloterne her: Stoholm By

Vinterbadning i Birkesø - Trivselspilot Jane Brøndum har taget initiativ til vinterbadning i Birkesø - læs mere her

 

Sparkær

Trivselspilot i Sparkær, starter nyt yogahold op i september måned 2017. Yoga er en bred disciplin og kan rumme mange aspekter. Overordnet set kan du gennem yoga få større mentalt overskud og lære dig selv bedre at kende som menneske. Du kommer i kontakt med din krop og lærer at lytte til den. Du lærer at fokusere på din egen krop og glemme sammenligninger med andre. Filosofien i yoga er, at vi alle er forskellige og at det er OK.

Læs mere her: yoga

 

Mønsted

Trivselspilot Frank Mikkelsen fra Mønsted er projektleder på et projekt, der skal få flere børn i idrætten. Projektet er for børn i alderen 4-6 år. 3 dage om ugen er 50 børn i Mønsted Hallen, hvor de prøver kræfter med forskellige idrætsgrene. Om onsdagen er det 10 elever fra 7.-9. klasse på Mønsted Skole, der står for undervisningen af de mindre børn. Projektet har til formål at få flere børn til at dyrke idræt og forløber over 24 uger, hvor det er planen, at børnene skal afslutte forløbet ved at deltage i kalkmineløbet d. 10. maj 2018. Projektet er et samarbejde mellem Trivselspilot Frank Mikkelsen, Østfjendshallen, Mønsted Børnehus, Mønsted Skole og Mønsted Idrætsforening.

Læs mere her: Artikel i Viborg Stifts Folkeblad

 

Billede fra Aktive Motionister i Mønsted.

 

Derudover har nogle Trivselspiloter i Stoholm og Omegn tilbudt deres hjælp ved trivselspilot- eller sundhedsarrangementer.

 

 

 

Sidst opdateret: 20.03.2020