Trivselspiloter i Møldrup og Omegn

Sundhedscenter Viborg har uddannet en række frivillige borgere, der arbejder med sine egne projekter indenfor sundhed og trivsel i deres lokalområder. Nedenfor kan du læse mere om trivselspiloterne i Møldrup og Omegns projekter.

  • Møldrup:

Spiseklub for enlige mænd over 70 år

Trivselspilot Karin Hebsgaard arrangerer en spiseklub for enlige mænd over 70 år. Det foregår på den gamle købmandsgård i Møldrup. På menuen er god gammel dansk mad, såsom gule ærter og flæsk, der blev ønsket af deltagerne til et tidligere arrangement.

Kontakt Karin Hebsgaard, tlf. 21 74 34 48

 

Spiseklubben Grydeklar - Spiseklub for kvinder

Trivselspiloter arrangerer spiseklub for kvinder, bor alene og kommer fra Møldrup og omegn. Se mere i invitationen: Spiseklubben Grydeklar

 

  • Klejtrup

Aftenhøjskole

Trivselspiloterne Hanne og Ragnhild har etableret en aftenhøjskole i Klejtrup med fokus på afholdelse af folkeoplysende møder. Møderne er af historisk og kulturpolitisk art indenfor litteratur, samfundsforhold, religion, filosofi, geografi, natur, sang, musik eller trivsel. Arrangementerne spænder bredt og der vil være noget for enhver smag. Det første arrangement har været en sangaften, hvor der blev sunget sange fra Højskolesangbogen. 

Kontakt:

 

  • Ulbjerg

Trivselspilot i Ulbjerg har taget initiativ til en spisegruppe for mænd, hvor hun får hjælp til at afholde spiseklubber for mænd i forskellige aldre. Derudover er der blevet arrangeret Halloweenoptog i byen, hvor nedenstående billede er fra.

 

  • Bjerregrav

Trivselspiloterne i Bjerregrav har taget initiativ til forskellige arrangementer, såsom fællesspisning, hundetræning og lysfest. Se mere i deres facebookgruppe her  

 

  • Rødding

Trivselspiloterne i Rødding, Louise, Louise, Tina og Helle, står i spidsen for ’Rødding på kryds og tværs’ som arrangerer forskellige aktiviteter for borgerne i Rødding og omegn i samarbejde med diverse foreninger i området. Der er aktiviteter for enhver alder og for enhver smag.

Som eksempler på arrangementer kan nævnes gymnastikfræs, gamedays, fællesspisninger samt musik og underholdning i Rødding Kirke. Læs mere: http://roddingviborg.dk/

 

 

 

 

 

Sidst opdateret: 19.03.2020