Aktiviteter omkring Sundhedssatellitten

Få et overblik over mange af de aktiviteter, der foregår i Møldrup og omegn på denne side.

Aktiviteter omkring Sundhedssatellitten:

  • Fit-kids Møldrup - nyt tilbud for børn fra 10-13 år - opstart lørdag d. 7. september 2019

Ved du ikke, hvad du skal gå til? Prøv Fit-kids Møldrup, der starter op i september. Det er en unik mulighed for at danne nye venskaber og prøve nye idrætsgrene i dit lokalområde. Det bliver sjovt og lidt hårdt. Vi træner på hold og bliver stærkere og får bedre kondi. Kom som du er uanset form.

 

  • Seje kvinder i Bjerregrav og omegn

21 seje kvinder fra Bjerregrav er gået sammen om at ændre livsstil med mere motion og sundere kost. Sundhedssatellitten i Møldrup støtter op om tiltaget og med oplæg, motivation og månedlige vejninger.

      
  • Spiseklub for enlige mænd over 70 år

Frivillig trivselspilot Karin Hebsgaard arrangerer spiseklub på den gamle købmandsgård i Møldrup, hvor god gammeldags dansk mad og fællesskab er i højsædet.

Kontakt: Karin Hebsgaard på 21 74 34 48.

 

  • Aftenhøjskole i Klejtrup

Trivselspiloterne Ragnhild Boesen og Hanne Knudsen har etableret en aftenhøjskole med fokus på afholdelse af folkeoplysende møder. Møderne er af historisk og kulturpolitisk art indenfor litteratur, samfundsforhold, religion, filosofi, geografi, natur, sang, musik eller trivsel. Arrangementerne spænder bredt og der vil være noget for enhver smag.

Du kan se forårets program her

  • Seje kvinder fra Møldrup og omegn

Mandag d. 7/5 påbegyndte en gruppe på 25 kvinder et forløb, hvor de har fokus på at ændre livsstil og tabe sig samt blive mere fysisk aktiv. Kvinderne står selv for at finde aktiviteter og motivere hinanden til at gøre brug af aktiviteterne. Derudover bliver de understøttet af medarbejdere tilknyttet Sundhedssatellit Møldrup, der afholder en aften om mental sundhed og en madlavningsaften, hvor fokus er på viden og inspiration til sund mad med groft og grønt.

Her på siden kan du fremover følge med i kvindernes forløb, når der bliver gjort status.

 

Sidst opdateret: 04.01.2020