Karup

Sundhedssatellit Karup er beliggende på Gl. Banevej 8, 7470 Karup. På denne side kan du få en introduktion til, hvad en Sundhedssatellit er. Under aktiviteter kan du læse mere om de enkelte tilbud.

En Sundhedssatellit for alle aldre

I Sundhedssatellitten bestræber vi os på, at der løbende er tilbud for forskellige aldersgrupper og lokale tilbud i dit område, du kan gøre brug af for at forebygge sygdom og være med til, at du trives. Du er derfor også meget velkommen i sundhedssatellitten, hvis du ønsker at foretage ændringer i din livsstil og forebygge, at du bliver syg. Der vil også være arrangementer og tilbud, der foregår i området omkring Sundhedssatellitten, du kan gøre brug af, da Sundhedssatellit Karup også dækker de omkringliggende byer som Grønhøj, Kølvrå, Frederiks, Havredal og Skelhøje.

Træffetid i Sundhedssatellit Karup:

Du har mulighed for at træffe en Sundheds- og forebyggelsesmedarbejder i Sundhedssatellit Karup. Se tidspunkter og dage i sundhedssatellittens kalender. Tidsbestilling til en samtale er nødvendig, da vi ofte arbejder med sundhedsfremme og forebyggelse forskellige steder i området.

Hvad har jeg mulighed for i træffetiden?

I træffetiden har du mulighed for:

  • Sundheds- og livsstilssamtale
  • Alkoholforebyggende samtale
  • Vejledning til rygestop
  • At komme med idéer til sundhedsfremmende aktiviteter

Aktiviteter i og omkring Sundhedssatellit Karup:

Ved hver Sundhedssatellit er der en række andre aktører, som sundhedsplejersker, demenskonsulenter, frivillige med flere, så som Trivselspiloter, der laver aktiviteter. I Karup er der også en sygeplejeklinik tilknyttet. Aktiviteterne kan både foregå i selve sundhedssatellitten eller andre steder i lokalområdet.

Læs mere om disse aktiviteter og Trivselspiloterne her:

 

Aktiviteter i og omkring Sundhedssatellitten - Aktiviteter

 

Trivselspiloter i Karup - Trivselspiloter

  

 

 

 

 

 

Sidst opdateret: 20.03.2020