Kræft

Forløb til borgere med kræft

Indhold
Et forløb der bringer dig sammen med andre med en kræftdiagnose. Der er fokus på træning af både styrke og kondition. Derudover tilbydes undervisning i bl.a. søvn og afspænding og livet med/efter kræft. Der er også cafétilbud i samarbejde med kræftens bekæmpelse.

Hvornår
Forløbet indledes med en samtale med din tildelte kontaktperson. Sammen finder i ud af, hvorledes et forløb kan tilrettelægges for dig, ud fra de muligheder vi kan tilbyde, og hvad der giver mening for dig. Der er løbende optag på forløbet, men der kan forekomme ventetid i forhold til opstart.  

Hvor længe
Der er mulighed for et 8 ugers træningstilbud med træning både i naturen og i træningssal. Træningen foregår 2 gange om ugen. Derudover tilbydes løbende undervisning ca. 1 gang i måneden. 1 gang årligt tilbydes mulighed for opfølgning i lokal sundhedssatellit. Se dato på hjemmesiden her

Pris og transport
Det er gratis at deltage i forløbet. Du skal selv kunne transportere dig til Sundhedscenteret og du står selv for udgiften hertil.

Henvisning
Tilbuddet kræver ingen henvisning, men det er vigtigt for os, at du har fået lægens godkendelse til at deltage i træningen. Du er derfor velkommen til selv at kontakte os, eller få dit behandlingssted til at henvende sig på dine vegne. Du vil blive indkaldt til en indledende samtale via E-boks eller pr. brev.

Sted
Undervisning og træning foregår hos Rehabiliteringsteamet, Sundhedscenter Viborg, Toldboden 1, st. 8800 Viborg.

Du er velkommen til at kontakte Rehabiliteringsteamet, hvis du gerne vil vide mere:

Mail: rehabteam119@viborg.dk

Tlf. 20 56 06 92 

Hjemmeside: www.sundhedscenter.viborg.dk
 

 

Læs mere om udetræning.

 

Få yderligere information omkring henvisning til tilbuddet - se Sundhed.dk

 

Download og læs kræft-pjecen her

Sidst opdateret: 01.11.2017