Klejtrup

Det sundhedsfremmende område i Viborg Kommune har uddannet en række frivillige borgere, der arbejder med deres egne projekter inden for sundhed og trivsel i deres lokalområder. Nedenfor kan du læse mere om Trivselspiloterne i Klejtrups projekter.

Gang i Klejtrup

Trivselspiloterne Hanne og Ragnhild fra Klejtrup har startet en gågruppe op. Den går hver tirsdag fra kl. 09.30 ved hallen i Klejtrup.

Turen er på cirka 3 km i et roligt tempo. Man må gerne tage klapvogn, rollator, nabo, hund eller stok med. Der er med andre ord plads til alle.  

Ragnhild og Hanne har begge været til en inspirationsaften ved DGI og kan nu kalde sig gangværter og er klar til at tage imod i gågruppen.

Du kan stille spørgsmål til Hanne (28 96 54 03) eller Ragnhild (30 24 67 59)  

 

Klejtrup Aftenhøjskole

Trivselspiloterne Hanne og Ragnhild har etableret en aftenhøjskole i Klejtrup med fokus på afholdelse af folkeoplysende møder. Møderne er af historisk og kulturpolitisk art indenfor litteratur, samfundsforhold, religion, filosofi, geografi, natur, sang, musik eller trivsel. Arrangementerne spænder bredt og der vil være noget for enhver smag.

 

 

Billede fra det første arrangement i aftenhøjskolen - efterår 2016.

 

Kontakt:

Hvis du har spørgsmål omkring aftenhøjskolen i Klejtrup, kan du kontakte Hanne eller Ragnhild:

 

Sidst opdateret: 20.03.2020