Børneskoven i Stoholm

Børneskoven i Stoholm er beliggende i Dynamitskoven. Du finder børneskoven ved Liljevej 41, 7850 Stoholm

Dynamitskoven har ligget der længe, og børn har altid været velkomne. Nu kalder vi den også for børneskov, for den er rigtig god til børn - og deres forældre og bedsteforældre.

Der er forskellige typer af skov, hvor man kan lege og hygge sig. Man må bygge huler, lege fangeleg, finde myrer, blomster, og spise sin madpakke i ro og fred og meget mere.

Du kan læse mere i den generelle folder for børneskovene i Viborg Kommune, hvor du kan se, hvad en børneskov kan være og hvordan du kan bruge den:

Folder børneskove (pdf)

 

Indvielse d. 3. september 2020

Sæt kryds i kalenderen d. 3. september 2020 kl. 15-17, hvor der er indvielse af børneskoven i Stoholm. Se invitationen her: Invitation - indvielse af børneskoven i Stoholm (pdf)

Faciliter i børneskoven

Der er blevet opført madpakkehus i børneskoven, hvor du kan finde tørvejr og skygge. Stoholm Borgerforening har opstillet et shelter i børneskoven, hvor du har mulighed for at overnatte. Der er bålsted - husk dit eget brænde og øvrigt båludstyr og vand. Der er også lavet en orienteringsbane (Dynamitbanen) og skjul til grankoglekrig, så I kan få en god oplevelse i børneskoven. I løbet af sommeren opstilles også indgangsbænk, kortbord, plakat med liv i børneskoven, ekstra bålsted med grillrist og lykkehjul med inspiration til aktiviteter.

Du kan finde en oversigt over børneskoven i Stoholm her: Kortbord børneskoven i Stoholm (pdf)

Dynamitbanen

Dynamitbanen er lavet af Stoholm SFO, men kan bruges af alle, der har lyst. Print oversigtskortet ud og den leg, der passer til den aldersgruppe barnet/børnene er i.

Aktiviteter

Vi har lavet en side, hvor du kan finde inspiration til aktiviteter, I kan lave i børneskovene, bl.a. geocaching, blive klogere på naturen i børneskovene, naturlege for bedsteforældre og børnebørn. Se mere her: Aktiviteter

Sidst opdateret: 12.08.2020