Børneskoven i Bjerringbro

Børneskoven i Bjerringbro er beliggende i Brokbakken. Parker ved Koldskær 8, 8850 Bjerringbro og følg stien til du når børneskoven.

Brokbakken har ligget der længe, og børn har altid været velkomne. Nu kalder vi den også for børneskov, for den er rigtig god til børn - og deres forældre og bedsteforældre.

Der er forskellige typer af skov, hvor man kan lege og hygge sig. Man må bygge huler, lege fangeleg, finde myrer, blomster, og spise sin madpakke i ro og fred.

Du kan læse mere i den generelle folder for børneskovene i Viborg Kommune, hvor du kan se, hvad en børneskov kan være og hvordan du kan bruge den: børneskovsfolder (pdf)

Faciliteter i børneskoven i Bjerringbro 

Der er opført madpakkehus, hvor du har mulighed for at medbringe en hængekøje og hænge op. Der er etableret bålsted. Du skal selv have brænde og vand med, men du må også gerne finde brænde i skovbunden og bruge. Lykkehjulet kan du dreje på og finde inspiration til 12 forskellige aktiviteter i børneskoven ved hjælp af piktogrammerne. På Naturskolens hjemmeside kan du finde yderligere 12 sæsonaktiviteter koblet til lykkehjulet. Den lokale stenkunstner Jørgen Glud har lavet en siddesten ved bålet udsmykket med børnetegninger fra kickoffarrangement for børneskoven i marts 2019.

Se en oversigt over børneskoven her: Børneskoven i Bjerringbro (pdf)

Bookning af faciliteter:

Er I en større gruppe, som en klasse eller familiefødselsdag, kan I booke madpakkehuset og have førsteret til faciliteterne. Skriv til naturogvand@viborg.dk - du skal dog være forberedt, at andre, der kommer forbi skoven, også gerne må færdes i skoven.

Aktiviteter i naturen:

  • Gåture
  • Opdagelse
  • Hulebyg
  • Ro og fordybelse
  • Kig på dyr og natur
  • Fællesskab med venner eller familie

Du kan finde inspiration til flere aktiviteter her: aktiviteter

Brug din fantasi og du får en god oplevelse i børneskoven.

Sidst opdateret: 01.10.2020