Og vinderen er....

6.B på Bøgeskovskolen i Bjerringbro blev i dag kåret som vinder af lodtrækningspræmien i kampagnen Alle Børn Cykler.

Overraskelse til morgensamlingen

Hver mandag morgen i december samles hele Bøgeskovskolen i Bjerringbro og markerer, at der har været advent. Det gøres ved, at skoleinspektøren tænder et lys i adventskransen, der bliver sunget julesange i fællesskab og der bliver læst en julehistorie op. I dag var morgensamlingen dog anderledes, da 3 drillenisser havde inviteret sig selv på besøg for at overraske 6.B foran resten af skolen.

6.B kan cykle

6.B er nemlig den klasse i Viborg Kommune, der har vundet lodtrækningspræmien i kampagnen Alle Børn Cykler, der løb i september måned. De havde været seje og spændt cykelhjelmen og cyklet til skole og fritidsaktiviteter, så de i dag kunne lade sig hylde med medaljer foran resten af deres skole. De vandt en bevægelsesboks, de kan hive frem i frikvarterne eller når de trænger til en aktiv pause. Derudover vandt de en madpakkeworkshop, hvor de kan lave sunde madpakker til dagen efter ud fra madpakkehåndens 5 elementer - frugt, grønt, pålæg, fuldkorn, fisk. Cyklistforbundets lokalafdeling havde fundet fine tasker og materialer til eleverne i klassen, så de kunne komme ud og cykle.

Alle Børn Cykler-kampagnen

I Viborg Kommune udbydes kampagnen i et samarbejde mellem Børn og Unge-forvaltningen og Social, Sundhed og Omsorg og Cyklistforbundet, Viborg afd. Viborg Kommune var den kommune i Region Midtjylland med flest deltagende klasser og deltagere og nr. 2 på landsplan. Kampagnen løber hvert år i 14 dage i september måned, hvor det for eleverne handler om at cykle til skole og fritidsaktiviteter.