Nu tilbydes LÆR AT TACKLE hverdagen som pårørende som onlineforløb

Forløbet er for dig, der er nær pårørende til en voksen med langvarig sygdom eller nedsatte funktioner. På kurset lærer du at passe på dig selv i en hverdag med sygdom tæt på.

Få et frirum og mød andre i samme situation

Få inspiration fra andre pårørende og redskaber til at tackle udfordringer, som fx

  • Manglende overskud
  • Dårlig samvittighed
  • Dårlig søvn
  • Følelsen af isolation.

Kurset fokuserer på, hvordan du som pårørende fortsat kan trives, selv om en nær ven, forælder, partner eller ægtefælle er langvarigt syg.

Online forløb

Det første onlinekursus starter tirsdag den 23. marts og afvikles over 6 uger. Liveundervisningen foregår hver tirsdag kl. 10 med start den 23. marts, og i ugen mellem liveundervisningerne, skal du afsætte ca. 1 time til at gennemgå en række aktiviteter på kursusplatformen som en del af dit forløb.
På onlinekurset er du anonym overfor dine medkursister og kan hverken ses eller høres, men du kan chatte med de andre medkursister og instruktøren.

Mere om kurset

De 6 moduler indeholder mange af de redskaber og emner, der også findes på det fysiske LÆR AT TACKLE-kursus, men hele kurset afvikles over computer, og det er derfor muligt for dig at deltage fra dit eget hjem. Kurset afholdes af Komiteen for Sundhedsoplysning, der udbyder konceptet LÆR AT TACKLE. 

Kursusbog
Komiteen for Sundhedsoplysning stiller kursusbogen til rådighed som lydbog (link hertil sendes ud med infomailen som du modtager efter tilmelding). Mange kursister efterspørger imidlertid også en fysisk bog, og denne kan udleveres i Sundhedscenter Viborg efter aftale.

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfristen på onlinekurset er d. 16. marts. Du tilmelder dig ved at skrive eller ringe til LÆR AT TACKLE-koordinator Bente Dalsgaard, mail: bdal@viborg.dk eller tlf. 87876082.

Kontakt LÆR AT TACKLE-koordinator

Bente Dalsgaard

Sundheds- og Forebyggelseskonsulent

Tlf: 87876082