Online rygestop

Har du lyst til at blive røgfri? Så kan du tilmelde dig online rygestop, der afholdes via Microsoft teams. Du vil sammen med andre, der også ønsker at stoppe med at ryge, være en del af en gruppe, der mødes online. Holdet ledes af rygestoprådgiver Britt Nissen, der giver jer redskaber til at blive klar til at være røgfri og støtter jer undervejs i processen. Der er også god hjælp og støtte at hente fra de andre deltagere, selvom i ikke sidder i samme rum. Der er fokus på at skabe interaktion mellem jer på holdet i det online rum. 

Mellem gang 2. og 3. fastsætter I en fælles rygestopdato for jer som gruppe. 

Hvad kræver det af mig, at det er online?

Først og fremmest skal du have lysten til at tage den svære - men ikke umulige - kamp mod cigaretterne. Du skal have en computer med internetadgang. Du vil modtage en mail med et link til Microsoft teams som du skal trykke på for at gå til det online rum for gruppen. Du behøver ikke at have downloadet Microsoft teams-programmet, hvis du bruger din pc. Nogle tablets kan også bruges, men vi anbefaler, at du bruger en computer. Bruger du alligevel en tablet, skal der være god internetforbindelse og du skal have downloadet Microsoft teams-appen. 

Ved hver session sidder der support klar til at hjælpe dig ind i rummet. 

Inden kursusopstart vil du blive ringet op og snakke med rygestoprådgiver, Britt Nissen. Her vil I også snakke om, hvis du har betænkeligheder ved at være med online og hvordan du kommer med. 

Datoer for næste onlineforløb vil fremgå her på siden.