Skoven har ligget der længe, og børn har altid været velkomne. Nu kalder vi den børneskov, for den er rigtig god til børn - og deres forældre og bedsteforældre. Der er forskellige typer af skov, hvor man kan lege og hygge sig. Man må bygge huler, lege fangeleg, finde myrer, blomster, løbe uden for stierne og spise sin madpakke i ro og fred.

Børneskoven er blevet til i samarbejde med lokale institutioner og frivillige og er derfor meget forskellig fra de andre børneskove i Viborg Kommune. Dem kan du læse mere om her: Folder - børneskove (pdf)

Børneskoven i Klejtrup

Faciliteterne i børneskoven i Klejtrup bliver opført ultimo 2021/primo 2022. 

Der vil blive opført shelters, bålsted, børneskovsbænk, lykkehjul, infoplakat med liv i børneskoven, stedsspecifik kortbord. Anemonekvinden er allerede blevet lavet i et træ. Hun er lavet af trækunstner Susanne Ahrenkiel i samarbejde med Tumlehøj, børnehaven i Klejtrup, hvor børnene har lavet anemonefigurer i ler. Derudover er de to shelters blevet etableret. 

Når faciliteterne er opført, vil der blive udarbejdet et oversigtskort, der vil fremgå her på siden. 

Når faciliteterne er opført vil det være muligt at booke dem, hvis man er en større gruppe. Det er også muligt at benytte faciliteterne, når man kommer forbi. 

Vi har samlet en række inspiration til aktiviteter, I kan lave i børneskoven eller et andet sted i naturen: Aktiviteter

Børneskoven i Klejtrup er beliggende ved Fuglevænget, hvor der er sti mellem nr. 47B og 52 eller langs Herredsvejen/Viborgvej, hvor der er opsat skilt og bænk. 

Find børneskoven i Klejtrup

Parkér ved Fuglevænget og følg stien til børneskoven/Anemoneskoven

Kontakt

Dennis Krogsdal Laursen

Sundheds- og Forebyggelseskonsulent

Tlf: 93 59 80 59