LÆR AT TACKLE hverdagen som pårørende - onlineforløb

Forløbet er for dig, der er nær pårørende til en voksen med langvarig sygdom eller nedsatte funktioner. For at være noget for din syge pårørende, er det vigtigt, at du også gør noget godt for dig selv. På kurset lærer du at passe på dig selv i en hverdag med sygdom tæt på.

Få et frirum og mød andre i samme situation

Få inspiration fra andre pårørende og redskaber til at tackle udfordringer, som fx

  • Manglende overskud
  • Dårlig samvittighed
  • Dårlig søvn
  • Følelsen af isolation.

Kurset fokuserer på, hvordan du som pårørende fortsat kan trives, selv om en nær ven, forælder, partner eller ægtefælle er langvarigt syg.

Kurset afholdes af instruktører, der selv kender til at være pårørende.

Næste forløb med opstart 21. september

De næste forløb er planlagt til opstart: 

  • tirsdag d. 21. september 2021 kl. 20.00 
  • mandag d. 25. oktober 2021 kl. 16.00
  • torsdag d. 11. november 2021 kl. 11.00

Kurset forløber over 6 gange. 

Mere om kurset

Kurset afvikles via computeren, så du har mulighed for at deltage hjemme fra dig selv. Kurset afholdes af Komiteen for Sundhedsoplysning, der udbyder konceptet LÆR AT TACKLE. 

Kursusbog
Komiteen for Sundhedsoplysning stiller kursusbogen til rådighed som lydbog (link hertil sendes ud med infomailen som du modtager efter tilmelding). Mange kursister efterspørger imidlertid også en fysisk bog, og denne kan udleveres i Sundhedscenter Viborg efter aftale.

Spørgsmål eller tilmelding

Forud for deltagelse skal du til en forsamtale med Lær at tackle koordinator Bente Dalsgaard, som du også er velkommen til at rette spørgsmål til. Tlf. 87 87 60 82 eller mail: bdal@viborg.dk 

"Det er vigtigt også at prioritere sig selv. Det bliver man også en bedre pårørende af." – Pårørende, der har deltaget på kurset

Kontakt LÆR AT TACKLE-koordinator

Bente Dalsgaard

Sundheds- og Forebyggelseskonsulent

Tlf: 87876082