Trivselspilotuddannelse

Sundhedscenter Viborg og satellitter uddanner jævnligt frivillige borgere, der ønsker at gøre en forskel i deres lokalområde. Uddannelsen hedder Trivselspilotuddannelse og giver værktøjer til at gå fra idé til handling. Vi kommer blandt andet omkring fundraising, kommunikation, frivillighed, sundhed og projektarbejde. Indholdet bliver derudover tilpasset deltagerne og deres behov. 

Pt. har vi ikke planlagt næste uddannelse, men tidspunkt og sted vil fremgå her på siden. 

Hvad sker der når uddannelsen er slut?

Når uddannelsen er slut, understøttes du af din lokale Sundheds- og forebyggelsesmedarbejder eller Konsulent alt efter, hvad du har behov for hjælp til for at komme videre med. 

Du bliver også en del af det eksisterende netværk af Trivselspiloter på mere end 70 Trivselspiloter, hvor du har mulighed for at sparre med de andre og høre deres erfaringer og selv videregive de erfaringer, du gør dig.

Om trivselspilotindsatsen

Når man er bosat i sit område har man den bedste fornemmelse af, hvad der er behov for i lokalområdet. Man går måske med en idé, men mangler værktøjer og sparring for at komme i gang med projektet. Det kan man få gennem trivselspilotuddannelsen og efterfølgende, hvor man får sparring gennem Sundheds- og Forebyggelsesteamet. 

Kontakt Sundheds- og Forebyggelseskonsulent

Dennis Krogsdal Laursen

Sundheds- og Forebyggelseskonsulent

Tlf: 93 59 80 59

Anne-Grethe Nielsen

Frivillighedskoordinator

Tlf: 23 64 62 78