Rigtige Mænd forløb

Sundhedscenter Viborg og Fitdeal ved Viborg Idrætsråd udbyder et forløb, hvor du kan blive mere aktiv, få inspiration til sund kost og redskaber til at ændre vaner. Tilmeldingen til efterårsforløbet er lukket.

Foråretsholdet med vægttab og nye, sunde vaner

I foråret 2018 afholdte Sundhedscenter Viborg og Viborg Idrætsråd også et forløb for Rigtige Mænd, der gerne ville være en bedre udgave af dem selv. Mændene prøvede  kræfter med forskellige idrætsgrene i foreninger, udfordringer fra Rigtige Mænd-sjakket (kendt fra tv) samt fik inspiration til sund mad gennem oplæg og food camp - alt dette i selskab med andre mænd. Mændene tabte sig sammenlagt 54 kg på forløbet, 52 centimeter om livet og opbyggede muskelmasse.

Poul Erik var en af deltagerne på forløbet i foråret. Du kan læse Poul Eriks historie her: Poul Eriks vægttab

Efterårsholdet trodser mørke og kulde

I september måned 2018 begyndte Sundhedscenter Viborg og Viborg Idrætsråd et efterårsforløb, hvor 14 mænd havde meldt sig klar til at deltage. De trodser mørke og kulde og prøver kræfter med forskellige aktiviteter og udendørs træning. De har afslutning d. 28. november, hvor der skal gøres status over deres forløb med en kropsanalyse og test af fysiske formåen.

 

Sidst opdateret: 22.11.2018