Online rygestopforløb - opstart 20. maj 2020

Som et tilbud laver vi et digitalt rygestop. Fra dig kræver det, at du har lysten til at slukke cigaretten og at du har internet.

Hvad indeholder forløbet?

Forløbet er over 6 onsdage og varer ca. 1 time pr. gang. Kurset understøtter din motivation for at blive røgfri. Du får redskaber til at tackle rygetrangen og bryde vaner. Du bliver en del af en gruppe på max 20 deltagere, hvor I alle har et fælles ønske om at stoppe med at ryge og kan hjælpe hinanden på vejen til rygestop.

Mellem gang to og tre, er der en fælles stopdato for holdet. De første gange bruges på at forberede dig til rygestoppet og de efterfølgende gange på redskaber til at fastholde det.

Maria, Anne og Bettina, der er rygestoprådgivere, vil afholde kurset. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Maria eller Bettina. 

Hvad vil det sige, at det er digitalt?

At det er digitalt betyder, at du skal sidde ved en PC med god lyd. Du kan deltage hjemmefra og du kan være anonym, hvis du ønsker det. Tablets kan også bruges, men vi anbefaler, at du bruger en pc og ikke har andre programmer åbne samtidig, for at sikre dig den bedste lyd.

Inden opstart vil du blive kontaktet af Bettina eller Maria, der afholder forløbet og du modtager samtidig en guide til, hvordan du deltager online. Skulle du opleve tekniske problemer, hjælper vi dig gerne! Så der er ingen grund til at lade sig afskrække ved, at det foregår online.

Praktisk info og tilmelding:

Forløbet er hver onsdag kl. 12.30-13.30 i perioden fra d. 20. maj til d. 24. juni. Du skal kunne deltage alle 6 gange.

Har du spørgsmål eller vil du tilmelde dig, kan du kontakte Bettina eller Maria på tlf. 51270071 eller 22125774 eller sende en mail til rygestop@viborg.dk 

Der er plads til max 20 deltagere via først til mølle-princippet.

Forløbet er gratis for borgere i Viborg Kommune.

Sidst opdateret: 05.05.2020