Rygestop på virksomheder

Er din arbejdsplads interesseret i et rygestopkursus for de ansatte? Eller inspiration til at gøre arbejdspladsen røgfri? Find mere viden her på siden.

Rygestopkurser på arbejdspladsen 

Undersøgelser tyder på, at rygning i gennemsnit koster 30 minutter af en arbejdsdag og i gennemsnit giver 30% højere sygefravær.

Erfaringen viser, at succesraten for rygestop er langt større, hvis man har deltaget i et rygestopkursus. Op mod halvdelen af dem, der deltager i rygestopkurser, er røgfrie efter 1 år. Et rygestop-kursus er derfor en glimrende mulighed for at fremme sundheden på jeres virksomhed.

 

Sundhedscenter Viborg kan være behjælpelig med at formidle kontakt til en rygestoprådgiver, hvis en virksomhed ønsker at tilbyde rygestopkursus til sine ansatte.

Virksomheden står selv for at afholde udgifterne i forbindelse med kurset.

Er du interesseret i at vide mere, kan du kontakte Sundheds- og Forebyggelseskonsulent, Bettina Belmann Mirasola

Inspiration til at gøre arbejdspladsen røgfri

Ønsker I som virksomhed at indføre røgfri arbejdstid, så har Hjerteforeningen udarbejdet en værktøjskasse med redskaber til at hjælpe arbejdspladser med at beslutte, implementere og håndtere mere røgfri arbejdstid. De enkelte elementer er udarbejdet på baggrund af inddragelse og input fra en række private arbejdspladser. Se værktøjskassen her: Værktøjskasse - Hjerteforeningen

Røgfri arbejdstid - hvorfor og hvordan: Røgfri arbejdstid (pdf)
 

 

 

 

ciaret

Sidst opdateret: 26.11.2019