Rigtige Qvinder - sundhedskursus

Ønsker du at starte en sund og aktiv livsstil i fællesskab med andre? Så er Rigtige Qvinder den perfekte løsning for dig!

Forløbet er et samarbejde mellem Sundhedscenter Viborg og FIT DEAL hos Viborg Idrætsråd. Målet med forløbet er, at du finder glæden ved bevægelse og vejen til en sund og aktiv livsstil. Det bedste af det hele er, at oplevelsen deles med andre seje rigtige qvinder.

 

Nyt forløb med opstart d. 22. oktober - tilmeldingen er åben

Ved at tilmelde dig forløbet, får du: 
  • FIT DEAL aktiviteter

Du kommer rundt til Viborg Kommunes idrætsforeninger og prøver kræfter med forskellige aktiviteter, som du forhåbentlig blive inspireret til at fortsætte med efter forløbet. Aktiviteterne sker på forskellige ugedage.

  • Madworkshop

Du får inspiration til sund og lækker madlavning i hverdagen. I vil tilberede maden i fællesskab, får viden sund kost samt inspiration til, hvordan de sunde vaner kan indtænkes i en travl hverdag.  

  • Motivations- og træningsworkshop

Du deltager på en motivations- og trænings- workshop som skal guide dig mod en mere aktiv livsstil og sund hverdag. Der vil være fokus på trivsel, bevægelsesglæde og sunde fællesskaber, som skal motivere dig til en sundere hverdag under og efter forløbet.

  • Mental sundhedsaften

​Du vil deltage i en mental sundhedsaften. Du vil få viden om mental sundhed, søvn samt konkrete værktøjer til at arbejde med forandring af vaner og livsstilsændringer i hverdagen.           

Program

Se program her: Program (pdf)

OBS: Vær opmærksom på, at aktiviteterne afvikles på forskellige ugedage, med 1-2 aktiviteter pr. uge. Det endelige program med datoer præsenteres på opstartsaftenen, men vi arbejder på at have det klar snarest mulig.

Læs meget mere her: Rigtige Qvinder Flyer

 

For spørgsmål: 

Pia Viller Arendt

Pia@viborgidraetsraad.dk  

​Tlf. 3118 6318

 

​Merethe Jelsbak Raundahl

Mjr@viborg.dk

Tlf. 25 61 91 40

 

Opskrifter fra madaften FIT FOR LIFE - forår 2018

I foråret 2018 kørte Viborg Idrætsråd og Sundhedscenter Viborg et forløb kaldet FIT FOR LIFE, hvor der blandt andet blev afholdt en madaften. Find opskrifterne fra aftenen her

Opskrifter fra madworkshops

 

Sidst opdateret: 13.11.2018