Rigtige Qvinder - sundhedskursus

Ønsker du at starte en sund og aktiv livsstil i fællesskab med andre? Så er Rigtige Qvinder den perfekte løsning for dig!

Forløbet er et samarbejde mellem Sundhedscenter Viborg og FIT DEAL hos Viborg Idrætsråd. Målet med forløbet er, at du finder glæden ved bevægelse og vejen til en sund og aktiv livsstil. Det bedste af det hele er, at oplevelsen deles med andre seje rigtige qvinder.

Ved at tilmelde dig forløbet, får du: 

  • FIT DEAL aktiviteter

Du kommer rundt til Viborg Kommunes idrætsforeninger og prøver kræfter med forskellige aktiviteter, som du forhåbentlig blive inspireret til at fortsætte med efter forløbet. Aktiviteterne sker på forskellige ugedage.

  • Madworkshop

Du får inspiration til sund og lækker madlavning i hverdagen. I vil tilberede maden i fællesskab, får viden sund kost samt inspiration til, hvordan de sunde vaner kan indtænkes i en travl hverdag.  

  • Motivations- og træningsworkshop

Du deltager på en motivations- og trænings- workshop som skal guide dig mod en mere aktiv livsstil og sund hverdag. Der vil være fokus på trivsel, bevægelsesglæde og sunde fællesskaber, som skal motivere dig til en sundere hverdag under og efter forløbet.

  • Mental sundhedsaften

​Du vil deltage i en mental sundhedsaften. Du vil få viden om mental sundhed, søvn samt konkrete værktøjer til at arbejde med forandring af vaner og livsstilsændringer i hverdagen.           

Program

Tirsdag den 21. august fra klokken 18 - 20: Opstartsaften i Sundhedscenter Viborg

Uge 35: Aktivitet

Uge 36: Mental sundhedsaften og aktivitet

Uge 37: Aktivitet

Uge 38: Aktivitet

Uge 39: Madaften og aktivitet

Uge 40: Aktivitet

Tirsdag den 9. oktober fra klokken 18 - 20: Afslutningsaften i Sundhedscenter Viborg

 

OBS: Vær opmærksom på, at aktiviteterne afvikles på forskellige ugedage! Det endelige program med datoer præsenteres på opstartsaftenen. 

Læs meget mere her: Rigtige Qvinder Flyer

 

Tilmelding via boksen til højre.

 

For spørgsmål: 

Pia Viller Arendt

Pia@viborgidraetsraad.dk  

​Tlf. 3118 6318

 

​Merethe Jelsbak Raundahl

Mjr@viborg.dk

Tlf. 25 61 91 40

 

Opskrifter fra madaften FIT FOR LIFE - forår 2018

I foråret 2018 kørte Viborg Idrætsråd og Sundhedscenter Viborg et forløb kaldet FIT FOR LIFE, hvor der blandt andet blev afholdt en madaften. Find opskrifterne fra aftenen her

Sidst opdateret: 30.06.2018