Men's Health Week 2018

I uge 24 2018 var der fokus på mænds sundhed med den nationale Men's Health Week uge. Årets tema var 'Mænd i Hverdagslivet og politik' og vi har valgt at fokusere på hverdagslivet. Derfor kan du på denne side få et overblik over aktiviteter, der blev afholdt i forbindelse med MHW18.

  •  Viborg Bibliotek markerer MHW

Viborg Bibliotek markerer MHW ved at lave en udstilling omkring mænds sundhed - både den fysiske og psykiske. Kig forbi Hovedbiblioteket og se deres udstilling og få nye perspektiver på mænd og deres sundhed.

  • Mandemøde d. 11. juni kl. 19.30

MandeMøde er et hyggeligt fællesskab, hvor der er fokus på dybere ting end fodbold og biler. Hver gang er der et tema og smagsprøver og i anledning af MHW i uge 24 er temaet mænds sundhed - både fysisk og mentalt.

Læs mere om mandemøde her

  • Gratis adgang for fædre og deres børn i GAME Streetmekka

I forbindelse med Men’s Health Week tilbyder GAME Streetmekka, at fædre og deres børn kan få gratis adgang mandag til torsdag i uge 24 i tidsrummet fra kl. 16-19 samt adgang til åbne træninger.

 

GAME Streetmekka Viborg er et asfalteret gadeidræts- og kulturhus, hvor Viborgs børn, unge og voksne kan mødes og dyrke street art, DJ/VJ, skate, street basket, gadefodbold, parkour, hip hop, break og meget andet. GAME Streetmekka er beliggende i den gamle Vestasbygning, Nellikevej 2, Viborg.

 

Du kan læse mere om GAME Streetmekka her  

  •  Mød Sundhedssatellitterne i Stoholm og Bjerringbro - tirsdag d. 12. juni

I Viborg Kommune er der etableret sundhedssatellitter i Stoholm, Karup, Bjerringbro og Møldrup, hvor der udbydes en række sundhedstilbud. I forbindelse med MHW vil det tirsdag d. 12. juni være muligt at møde medarbejdere fra Sundhedssatellitten i Stoholm og Sundhedssatellitten i Bjerringbro og få en snak om sundhedstilbud i satellitten. Sted og tid følger for begge byer.

       
  • Mød Sundhedssatellitten i Karup

Onsdag d. 13. juni kan du møde medarbejdere fra Sundhedssatellitten i Karup og høre om, hvilke sundhedstilbud der er. Tid og sted følger.

 

  • Fars køkkenskole i Stoholm d. 13. juni

Onsdag d. 13. juni afholdes der Fars Køkkenskole i Stoholm, hvor deltagerne har sidste undervisningsgang. Gennem 5 aftener har en gruppe mænd og deres børn mødtes og lavet sund mad sammen, hvor der har været fokus på fuldkorn og grøntsager, men også på, at far og barn kan tilbringe tid sammen i køkkenet på deres præmisser.

Fars Køkkenskole er et koncept, hvor fædre og deres børn, der går i 2. - 5. klasse, lærer at lave mad sammen. Forløbet i Stoholm er et lukket forløb, da holdet er fyldt, men til efteråret kommer Fars Køkkenskole til flere byer i Viborg Kommune - læs mere her

 

Se sundhedstilbud for mænd her

Sidst opdateret: 08.08.2018