Opskriftshæfte

Savner du inspiration til nem og sund hverdagsmad? og et samlet sted, hvor du kan finde det? Download vores opskrifthæfte. Det er helt gratis.

Opskriftshæfte med nem og sund hverdagsmad: Opskriftshæfte

”Nem og sund hverdagsmad” er et opskriftshæfte med inspiration til alle hverdagens måltider og er udarbejdet af Sundhedscenter Viborgs Sundheds- og forebyggelses

team. Hæftet henvender sig til unge som ældre og alle derimellem, som ønsker inspiration til lækker og sund hverdagsmad.

Opskrifterne er sammensat efter de officielle danske kostråd, hvilket betyder at der bruges magert kød og mejeriprodukter, masser af grønt og fuldkornsprodukter samt sundt fedt fra fisk, nødder og vegetabilske olier.

Udover opskrifter, indeholder hæftet også tips og tricks til hvordan du tager de sunde valg i hverdagen f.eks. i forhold til morgenmad, madpakken eller når snacksulten melder sig.

Vi håber, at opskriftshæftet vil blive en god inspirationskilde i en travl hverdag – god appetit!

Rettighederne til opskrifterne og billederne tilhører Sundhedscenter Viborg. Du må derfor ikke udlevere opskrifter eller billeder til andre uden skriftlig tilladelse fra Sundhedscenter Viborg. Du må dog gerne printe opskriftshæftet og bruge i dit eget køkken derhjemme.

Sidst opdateret: 01.10.2020