Bliv frivillig på Sundhedsområdet

På denne side har vi samlet nogle af de muligheder, du har for at blive frivillig på sundhedsområdet i Viborg Kommune. Læs mere ved de enkelte projekter og kontakt os gerne, hvis du ønsker at blive frivillig eller har ideer til projekter på sundhedsområdet.

Trivselspilot i dit lokalområde

I efteråret 2018 udbydes der en ny trivselspilotuddannelse.

Som Trivselspilot modtager du et kursus udbudt af det Sundhedsfremmende område i Viborg Kommune, hvor du efter endt kursus har fået redskaber til at arbejde med egen idé eller projekt i dit lokalområde.

Læs mere om den kommende trivselspilotuddannelse her

 

Læs også om de eksisterende trivselspiloters projekter på linket her

 

Fars Køkkenskole

Vi søger ofte instruktører til Fars Køkkenskole forskellige steder i Kommunen. På Fars Køkkenskole er du som instruktør med til at give fædre og børn en god oplevelse i køkkenet samtidig med, at de lærer tips og tricks de kan gøre brug af derhjemme.

Læs mere her

 

Naturens Rige

Viborg Kommune er med i Naturens Rige i samarbejde med en række foreninger, der arbejder for at udbrede kendskabet til naturen og alle dens muligheder, der til stede udenfor folks hoveddør.

Læs mere om Naturens Rige og foreningerne her

 

Onsdagskaffe i Stoholm

I Sundhedssatellitten i Stoholm afholdes der d. 2. onsdag i måneden onsdagskaffe for ældre, der har brug for at komme ud og få en snak med andre.

Læs mere om Onsdagskaffe her

 

Frivillig på Ældreområdet

Frivillighedskoordinatoren på Ældreområdet har mange projekter, hvor du som frivillig kan gøre en forskel for en ældre medborger.

Læs om de forskellige projekter her

 

Sidst opdateret: 13.09.2018