Fars køkkenskole

På Fars køkkenskole lærer fædre og børn i 2. - 5. klasse at lave lækker, sund mad sammen. Her er en uformel og afslappet stemning, og alle kan være med – uanset om man er erfaren i køkkenet eller aldrig har prøvet at lave mad. Underviserne serverer fif og fiduser, der gør det nemmere og sjovere at lave mad med børn, og de fortæller sjove historier om retterne og råvarerne. På Fars køkkenskole er det samværet og hyggen, der er det vigtigste.


Vil du være med til at give fædre og børn en god oplevelse?

 

Vi søger i øjeblikket instruktører til Fars Køkkenskole forskellige steder i Viborg Kommune - er det noget for dig?

 

Som instruktør er du med til at give fædre og børn en god oplevelse i køkkenet og samtidig skabe nogle hyggelige rammer for dem. Som instruktør står du, sammen med en anden instruktør, for at afholde 5 undervisningsgange fordelt på 5 måneder. Du underviser ud fra et færdigt koncept og får en oplæring i konceptet og opskrifterne. Undervejs bliver du understøttet af en kommunal tovholder på Fars køkkenskole, der også sørger for tilmelding, information til deltagerne således, at du som instruktør blot skal forholde dig til at afholde de enkelte køkkengange.

 

Vi søger frivillige instruktører følgende steder:

  • 1 instruktør i Bjerringbro (1 instruktør er på plads
  • 2 instruktører i Skals
  • 1 instruktør i Stoholm

Er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte Sundheds- og Forebyggelseskonsulent i Viborg Kommune, Dennis Krogsdal Madsen for en uforpligtende snak. Tlf.: 93 59 80 59 eller mail: dekm@viborg.dk

 

Fars køkkenskole i Stoholm og Karup 2018

Vi har fundet instruktører til Fars køkkenskole i Stoholm og Karup og starter op i foråret 2018 - følg med her på siden.

 

 

Sidst opdateret: 06.02.2018