Ørum

Sundhedssatellit Ørum er beliggende Højen 1, Ørum, 8830 Tjele. På denne side kan du få en introduktion til, hvad en Sundhedssatellit er. Under aktiviteter kan du læse mere om de enkelte tilbud.

En Sundhedssatellit for alle aldre

I Sundhedssatellitten bestræber vi os på, at der løbende er tilbud til forskellige aldersgrupper og lokale tilbud i dit område, du kan gøre brug af for at forebygge, at du bliver syg og at du trives. Du er derfor meget velkommen i sundhedssatellitten, hvis du ønsker at foretage ændringer i din livsstil. Der vil også være arrangementer og tilbud, der foregår i området omkring sundhedssatelliten, da Sundhedssatellit Ørum også dækker byer så som Rødding, Vammen, Lindum, Tjele, Hammershøj, Kvorning og Vejrumbro.

Træffetid i Sundhedssatellit Ørum:

Ugentlig vil der være mulighed for at træffe en Sundheds- og Forebyggelsesmedarbejder i Sundhedssatellit Ørum. Tidsbestilling til en samtale er nødvendig. Se tider i kalenderen for sundhedssatellitten.

I træffetiden har du mulighed for:

  • Sundheds- og livsstilssamtale
  • Alkoholforebyggende samtale
  • Vejledning til rygestop
  • At komme med idéer til sundhedsfremmende aktiviteter

 

Aktiviteter i og omkring Sundhedssatellit Ørum

Ved hver Sundhedssatellit er der en række andre aktører, som sundhedsplejersker, demenskonsulenter, frivillige med flere, bl.a. Trivselspiloter, der laver aktiviteter. I Sundhedssatellit Ørum er der også tilknyttet en sygeplejeklinik. Aktiviteterne kan foregå både i selve Sundhedssatellitten eller andre steder i lokalområdet.

Læs mere om disse aktiviteter her:

  • Aktiviteter i og omkring Sundhedssatellit Ørum: Aktiviteter
Sidst opdateret: 20.03.2020