Afholdte arrangementer

På denne side kan du få et overblik over afholdte aktiviteter i og omkring Sundhedssatelliten. Nogle af aktiviteterne vil være enkeltstående arrangementer, mens andre vil være gennemgående. Hold derfor også øje med aktivitetssiden for Sundhedssatellit Møldrup.

  • Knæcafé - afholdt d. 17. april

Fysioterapeuter fra Viborg Kommune afholdte d. 17. april knæcafé i Sundhedssatellit Møldrup, hvor de deltagende borgere fik viden om knæets funktion, arbejdsrelaterede belastninger samt øvelser, de kan lave derhjemme, hvilket kan være med til at styrke knæet og forebygge smerter.

  • Foredrag - Afholdt onsdag d. 29. november 2017

Foredraget "Gør de officielle kostråd til en del af din hverdag" blev afholdt af Ernærings- og Sundhedsstuderende, Sofie Bech Slyngborg, der i sit foredrag tog udgangspunkt i de 10 officielle kostråd. Der blev givet inspiration til, hvordan man kan gå fra kostråd til køkkenbord - herunder brugen af for eksempel grøntsager, fuldkorn, fedt og sukker. Forslag til, hvordan måltiderne kan sammensættes på en hensigtsmæssig måde i forhold til kostrådene blev givet. 

I pausen blev der serveret sunde snacks og foretaget kropsmålinger på dem, der havde lyst.  

Foredraget var arrangeret i et samarbejde mellem Møldrup Gymnastikforening og Sundhedssatellit Møldrup, hvor det var muligt at høre om, hvilke tilbud der findes i Gymnastikforeningen og i Sundhedssatellit Møldrup.

 

  • Rollatortræf - tirsdag d. 23. januar kl. 10.00-12.00

Hjælpemiddelservice afholder jævnligt rollatortræf i Sundhedssatellitterne, hvor det er muligt at få efterset sin rollator eller manuelle kørestol.

 

 

Sidst opdateret: 03.05.2019