Møldrup

Sundhedssatellit Møldrup er beliggende Nygade 2, 9632 Møldrup. På denne side kan du få en introduktion til, hvad en Sundhedssatellit er. Under aktiviteter kan du læse mere omkring de enkelte tilbud.

En Sundhedssatellit for alle aldre

I Sundhedssatellitten bestræber vi os på, at der løbende er tilbud for forskellige aldersgrupper og lokale tilbud i dit område, du kan gøre brug af for at forebygge sygdom og være med til, at du trives. Du er derfor også meget velkommen i Sundhedssatellitten, hvis du ønsker at foretage ændringer i din livsstil og forebygge, at du bliver syg. Der vil også være arrangementer og tilbud, der foregår i området omkring sundhedssatelliten, du kan gøre brug af, da Sundhedssatellit Møldrup også dækker de omkringliggende byer så som Ulbjerg, Hvam, Låstrup, Skals, Bjerregrav, Roum, Klejtrup.

Træffetid i Sundhedssatellit Møldrup

Sundheds- og forebyggelsesmedarbejder kan træffes i sundhedssatellitten i Møldrup - se tidspunkter og dage i sundhedssatellittens kalender. Tidsbestilling til en samtale er nødvending.

I træffetiden har du mulighed for:

  • Sundheds- og livsstilssamtale
  • Vejledning til rygestop
  • Alkoholforebyggende samtale
  • At komme med ideer til sundhedsfremmende aktiviteter

Læs mere her:

Ved hver sundhedssatellit er der en række andre aktører, som sundhedsplejersker, demenskonsulenter, frivillige med flere, så som Trivselspiloter, der laver aktiviteter. I Sundhedssatellit er også en sygeplejeklinik tilknyttet. Aktiviteterne kan både foregå i selve Sundhedssatellitten eller andre steder i lokalområdet.  

Læs mere om disse aktiviteter og Trivselspiloterne her:

 

 

 

 

 

 

 

 

Sidst opdateret: 20.03.2020