Bjerringbro

Sundhedssatellit Bjerringbro er beliggende på Storegade 18, 8850 Bjerringbro. På denne side kan du få en introduktion til, hvad en sundhedssatellit er. Under aktiviteter kan du læse mere om de enkelte tilbud.

En Sundhedssatellit for alle aldre

I Sundhedssatellitten bestræber vi os på, at der løbende er tilbud for forskellige aldersgrupper og lokale tilbud i dit område, du kan gøre brug af for at forebygge sygdom og være med til, at du trives. Du er derfor også meget velkommen i sundhedssatellitten, hvis du ønsker at foretage ændringer i din livsstil og forebygge, at du bliver syg. Der vil også være arrangementer og tilbud i området omkring sundhedssatellitten, du kan gøre brug af, da Sundhedssatellit Bjerringbro også dækker de omkringliggende byer, som Rødkærsbro, Vindum, Mammen, Bjerring, Hjermind, Sahl, Hjorthede, Gullev.  

Træffetid i Sundhedssatellit Bjerringbro

Du har mulighed for at træffe en Sundheds- og forebyggelsesmedarbejder i Sundhedssatellit Bjerringbro. Se tidspunkter og dage i sundhedssatellittens kalender. Tidsbestilling til en samtale er nødvendig, da vi ofte arbejder med sundhedsfremme og forebyggelse forskellige steder i området.

Hvad har jeg mulighed for i træffetiden?

I træffetiden har du mulighed for:

  • Sundheds- og livsstilssamtale
  • Vejledning til rygestop  

  • Alkoholforebyggende samtale
  • At komme med ideer til sundhedsfremmende aktiviteter

Aktiviteter i og omkring Sundhedssatellit Bjerringbro

Ved hver Sundhedssatellit er der en række andre aktører, som sundhedsplejersker, demenskonsulenter, Aktivitet og Udvikling, frivillige med flere, så som Trivselspiloter, der laver aktiviteter. I Bjerringbro er også en sygeplejeklinik tilknyttet. Aktiviteterne foregår både i selve sundhedssatellitten og andre steder i lokalområdet.

Læs mere om disse aktiviteter og Trivselspiloterne her:

Aktiviteter i og omkring Sundhedssatellitten:  Aktiviteter

Trivselspiloter i Bjerringbro: Trivselspiloter i Bjerringbro

Trivselspilot i Hjermind: Trivselspilot i Hjermind

 

Sidst opdateret: 20.03.2020