Udetræning

Som en del af vores træningstilbud i forbindelse med et rehabiliteringsforløb, er der træning ude i naturen en gang om ugen. Vi bruger naturen som fitnesscenter og træner både kondition og styrke.

Træning ude gør dig glad

Undersøgelse viser, at vi både fysisk og psykisk reagerer ekstra positivt og bliver gladere samt får mere energi, når vi dyrker motion i det fri.

 

Vi træner følgende steder:

Borgvold: Vi mødes ved iskiosken

Undallslund: Vi mødes på kaptajn Undalls Vej ved Pavillonen (kør via Kirkebækvej mod genbrugsstationen)

Digterparken: Vi mødes ved P-pladsen, Børnehuset Tommeliden, N.F.S Grundtvigs Vej 53

Klostermarken: Vi mødes ved P-pladsen, Vinkelvej 34 (overfor Vandrehjemmet)

Træningspavillonerne: Vi mødes ved Strandparken, Søndersøvej 41

 

Træning i Trepashallen:

Vejbeskrivelse til Trepashallen, Vævervej 8b:

”Kør ad Indre Ringvej. Drej ind ad Farvervej ved Rema 1000. Drej til højre ad Vævervej. I venstresvinget drejes til højre ind på parkeringspladsen, hvor bla. LOF og sprogcenteret også holder til. Trepashallen er den grå bygning bagerst til højre. Se indgangen, der er markeret med en pil på billedet.”

 

5 gode grunde til at træne ude:

  • Træning ude gør dig glad
  • Du får en større følelse af mentalt velvære, når du træner udenfor i frisk luft, sollys og vind og vejr frem for indendørs. 
  • Udendørstræningen gør os mere positive, giver os mere energi og virker afstressende, lyder meldingen fra forskerne. 
  • Samtidig gør udendørstræningen også, at vi føler os mindre anspændte, mindre forvirrede og mindre vrede, end når vi træner indendørs.
  • Endelig har folk, der træner ude i det fri, en større vilje til at gentage træningen igen og igen og er altså mere vedholdende end dem, der træner indendørs

I videoen kan du se et af Rehabiliteringsteamets hold træne ved Undallslund. Træningen kan foregå mange andre steder (se foroven) og varierer fra gang til gang, så selvom de laver stavgang i videoen, så er det ikke det, der bliver lavet hver gang. Fokus er på at træne både styrke og kondition.

Udetræning i Undallslund

Du er ved at afspille en video på YouTube. Det vil placere en cookie på din computer/telefon/tablet.

Sidst opdateret: 30.06.2020