Osteoporose

Et forløb til dig med knogleskørhed

Indhold
Et forløb der bringer dig sammen med andre med knogleskørhed. Der er fokus på hverdagsaktiviteter, rygskånende principper og træning af kropsstammen. Derudover tilbydes undervisning i bl.a. sygdomsforståelse og knoglevenlig mad.

Hvornår
Forløbet indledes med en samtale med din tildelte kontaktperson. Sammen finder I ud af, hvorledes et forløb kan tilrettelægges for dig, ud fra de muligheder vi kan tilbyde, og hvad der giver mening for dig. Der er løbende optag på forløbet, men der kan forekomme ventetid i forhold til opstart.

Hvor længe
Der er mulighed for et 8 ugers træningstilbud med træning både ude i naturen og i træningssal. Træningen foregår 2 gange om ugen. Derudover tilbydes løbende undervisning ca. 1 gang i måneden. 1 gang årligt tilbydes mulighed for opfølgning i lokal sundhedssatellit. Se dato på hjemmesiden her

Pris og transport
Det er gratis at deltage i forløbet. Du skal selv kunne transportere dig til sundhedscenteret og du står selv for udgiften hertil.

Henvisning
Du kan henvises via din praktiserende læge, sygehuset samt via hjemmeplejen eller de trænende terapeuter. Du vil blive indkaldt til en indledende samtale via E-boks eller pr. brev.

Sted
Undervisning og træning foregår hos Rehabiliteringsteamet, Sundhedscenter Viborg, Toldboden 1, st. 8800 Viborg.

 

Du er velkommen til at kontakte Rehabiliteringsteamet, hvis du gerne vil vide mere:

Mail: rehabteam119@viborg.dk

Tlf. 20 56 06 92
Hjemmeside: www.sundhedscenter.viborg.dk

 

Læs mere om udetræning.

 

Få yderligere information omkring henvisning til tilbuddet - se Sundhed.dk

 

Download og læs osteoporose-pjecen her

Osteoporosetræning

Du er ved at afspille en video på YouTube. Det vil placere en cookie på din computer/telefon/tablet.

Sidst opdateret: 17.05.2018