Viborg

Yoga, tennis, madværksteder og lær-at-tackle instruktør

Yoga

Trivselspilot Bettina Ugwoke udbyder voksenyoga i eget regi for nogle af de mennesker, der normalt ikke deltager i klubaktiviteter. Der er fokus på, at det holdes lokalt. Bettina udtaler: "Jeg har formået at få folk med som aldrig har deltaget i nogen aktiviteter i vores lokalområde, og det ser jeg som en stor sejr”

 

Derudover er Bettina også initiativtager til og underviser på et børneyogahold i klubben BT/SVIF for børn fra 10 år og op, hvilket der er stor efterspørgsel på.

 

Bettina har også sat gang i friluftsyoga og har fået opfordringer til at starte såvel senioryoga og herreyoga for fx fodboldspillere op.

 

Læs mere om friluftsyoga her

 

Tennis

Trivselspilot i Viborg arbejder på at få flere kvinder til at spille tennis og har blandt andet afholdt forskellige åbne arrangementer og haft træninger via fitdeal.dk.

Madværksteder med fokus på sund mad for forskellige målgrupper

Trivselspilot Dennis Krogsdal Madsen har, siden han blev uddannet trivselspilot i marts 2016, arrangeret forskellige temaaftener og madværksteder, hvor mad og fællesskab har været i fokus. Dennis har afholdt aftener for forskellige målgrupper, som børn og unge, familier og mænd og med varierende temaer så som morgenmad, snacks, frokost, aftensmad og grønsagsretter.

Kontakt: dennis.krogsdal.madsen@gmail.com eller tlf. 25 30 98 05.

 

Lær-at-tackle instruktør

Trivselspilot, Lene Gade, er blevet uddannet Lær-at-tackle instruktør. Læs mere om Lær-at-tackle konceptet her

Sidst opdateret: 15.11.2019