Mønsted

Det sundhedsfremmende område i Viborg Kommune har uddannet en række frivillige borgere, der arbejder med deres egne projekter inden for sundhed og trivsel i deres lokalområder. Nedenfor kan du læse mere om Trivselspilot i Mønsteds projekter.

Trivselspilot Frank Mikkelsen fra Mønsted er projektleder på et projekt, der skal få flere børn i idrætten. Projektet er for børn i alderen 4-6 år. 3 dage om ugen er 50 børn i Mønsted Hallen, hvor de prøver kræfter med forskellige idrætsgrene. Om onsdagen er det 10 elever fra 7.-9. klasse på Mønsted Skole, der står for undervisningen af de mindre børn.

Projektet har til formål at få flere børn til at dyrke idræt og forløber over 24 uger, hvor det er planen, at børnene skal deltage i Kalkmineløbet d. 10. maj 2018. Projektet er et samarbejde mellem Trivselspilot Frank Mikkelsen, Østfjendshallen, Mønsted Børnehus, Mønsted Skole og Mønsted Idrætsforening.

Derudover er Frank Mikkelsen også tilknyttet et gåprojekt, hvor man ser Mønsted fra nye vinkler i ført vandresko og derudover er han tilknyttet Aktive Motionister, hvor ovenstående billede er fra.

Sidst opdateret: 20.03.2020