Tidligere afholdte arrangementer i Naturens Rige

På denne side kan du se en oversigt over de tidligere afholdte arrangementer i Naturens Rige.

Generationsmøde i naturen

I foråret 2017 afholdte Asmild-Tapdrup Jagtforening, Viborg Fiskeriforening, Frivillige naturvejledere og Viborg Kommune to generationsmøder i naturen på Sønder Mølle, hvor børnehavebørn og bedsteforældre deltog. Der var fokus på fællesaktiviteter og mulighed for at udforske naturen.

Læs mere om generationsmøderne her eller se video i boksen til højre fra generationsmødet d. 29. april 2017.

  

Familiecykeltur

Visitviborg, Viborg Kommune og Cyklistforbundet i Viborg arrangerede lørdag d. 27. august familiecykeltur med start fra Borgvold. Her blev der cyklet 6 km og undervejs var der sjove cykellege og gratis is til børnene, der deltog.

Du kan læse mere her: Familiecykeltur

 

Naturens dag

Søndag d. 10. september blev der afholdt Natures Dag på Naturskolen på Hald. Her kunne deltagerne få et indblik i naturens mangfoldigheder.

Se mere her: Naturens dag

  

Slåencykeltur

Lørdag d. 4. november afholdte Cyklistforbundet i Viborg Slåencykeltur, hvor der blev cyklet og samlet slåen til snaps. Se mere i boksen til højre.

 

Generationsmøde i naturen - jule/vinterhygge

Lørdag d. 2. december dannede skoven i Undallslund rammen om julehygge på tværs af generationer. Her blev der samlet ting til juledekorationer og lavet pandekager over bål til stor glæde for både store og små.

 

Nytårskur i Krop og Kultur

Lørdag d. 13. januar blev der afholdt nytårskur i foreningen Krop og Kultur, der er med i Naturens Rige. Her blev der gået en tur på 8 km. og afsluttet med varm chilisuppe. Nye medlemmer var med og fik øjnene op for naturens muligheder samt Krop og Kultur-foreningen.

 

Grejaften

d. 6. februar afholdte Viborg Fiskeriforening grejaften som del af forløbet: 'Kom i gang med fiskeri - for seniorer +60 år). På aftenen blev grejet finpudset og der blev givet gode råd til grej.

 

 

 

 

 

Sidst opdateret: 13.02.2018