Afholdte arrangementer i Naturens Rige

På denne side kan du se en oversigt over de tidligere afholdte arrangementer i Naturens Rige.

Påskevandring

D. 1. april arrangerede Krop og Kultur og Fodslaw påskevandring. Der var mulighed for at vandre lige fra 2 km. til 42 km alt efter, hvad bentøjet og energien rakte til.

 

Åben Naturskole

Naturskolen arrangerer jævnligt åben naturskole, hvor det er muligt at blive klogere på naturen og alle dens muligheder - seneste gang, der blev afholdt åben naturskole var d. 8. april.

 

Generationsmøde i naturen

I foråret 2017 afholdte Asmild-Tapdrup Jagtforening, Viborg Fiskeriforening, Frivillige naturvejledere og Viborg Kommune to generationsmøder i naturen på Sønder Mølle, hvor børnehavebørn og bedsteforældre deltog. Der var fokus på fællesaktiviteter og mulighed for at udforske naturen.

Læs mere om generationsmøderne her eller se video i boksen til højre fra generationsmødet d. 29. april 2017.

  

Familiecykeltur

Visitviborg, Viborg Kommune og Cyklistforbundet i Viborg arrangerede lørdag d. 27. august familiecykeltur med start fra Borgvold. Her blev der cyklet 6 km og undervejs var der sjove cykellege og gratis is til børnene, der deltog.

Du kan læse mere her: Familiecykeltur

 

Naturens dag

Søndag d. 10. september blev der afholdt Natures Dag på Naturskolen på Hald. Her kunne deltagerne få et indblik i naturens mangfoldigheder.

Se mere her: Naturens dag

  

Slåencykeltur

Lørdag d. 4. november afholdte Cyklistforbundet i Viborg Slåencykeltur, hvor der blev cyklet og samlet slåen til snaps. Se mere i boksen til højre.

 

Generationsmøde i naturen - jule/vinterhygge

Lørdag d. 2. december dannede skoven i Undallslund rammen om julehygge på tværs af generationer. Her blev der samlet ting til juledekorationer og lavet pandekager over bål til stor glæde for både store og små.

 

Nytårskur i Krop og Kultur

Lørdag d. 13. januar blev der afholdt nytårskur i foreningen Krop og Kultur, der er med i Naturens Rige. Her blev der gået en tur på 8 km. og afsluttet med varm chilisuppe. Nye medlemmer var med og fik øjnene op for naturens muligheder samt Krop og Kultur-foreningen.

 

Grejaften

d. 6. februar afholdte Viborg Fiskeriforening grejaften som del af forløbet: 'Kom i gang med fiskeri - for seniorer +60 år). På aftenen blev grejet finpudset og der blev givet gode råd til grej.

 

 

 

 

 

Sidst opdateret: 26.04.2018