Bliv frivillig på Sundhedsområdet

På denne side har vi samlet nogle af de muligheder, du har for at blive frivillig på sundhedsområdet i Viborg Kommune. Læs mere ved de enkelte projekter og kontakt os gerne, hvis du ønsker at blive frivillig eller har ideer til projekter på sundhedsområdet.

Vil du være frivillig instruktør på vores Lær at tackle-kurser?

Viborg Kommune søger løbende frivillige instruktør til vores Lær at tackle-kurser. Kunne du tænke dig at vide mere om, hvad det vil sige at være frivillig instruktør indenfor de forskellige Lær at tackle-kurser kan du kontakte Lær at tackle-koordinator Bente Dalsgaard på bdal@viborg.dk eller tlf. 87 87 60 82

Læs mere om Lær at tackle-kurserne i Viborg Kommune her: LÆR AT TACKLE

Trivselspilot i dit lokalområde

Sundhedscenter Viborg har 3 gange udbudt en uddannelse for frivillige, hvor du kan blive Trivselspilot. Som Trivselspilot arbejder du frivilligt med din egen idé eller projekt indenfor sundhedsfremme og forebyggelse og bliver understøttet af Viborg Kommunes Sundheds- og Forebyggelseskonsulenter.

Du kan læse om de eksisterende Trivselspiloters projekter på linket forneden og måske blive inspireret af deres projekter:

Trivselspiloter i Viborg Kommune

 

Fars Køkkenskole

Vi søger ofte instruktører til Fars Køkkenskole forskellige steder i Kommunen. På Fars Køkkenskole er du som instruktør med til at give fædre og børn en god oplevelse i køkkenet samtidig med, at de lærer tips og tricks de kan gøre brug af derhjemme.

Læs mere: Fars Køkkenskole

 

Naturens Rige

Viborg Kommune er med i Naturens Rige i samarbejde med en række foreninger, der arbejder for at udbrede kendskabet til naturen og alle dens muligheder, der til stede udenfor folks hoveddør.

Læs mere om Naturens Rige og foreningerne: Naturens Rige

 

Onsdagskaffe i Stoholm

I Sundhedssatellitten i Stoholm afholdes der d. 2. onsdag i måneden onsdagskaffe for ældre, der har brug for at komme ud og få en snak med andre.

Læs mere om Onsdagskaffe: Onsdagskaffe

 

Frivillig på Ældreområdet

Frivillighedskoordinatoren på Ældreområdet har mange projekter, hvor du som frivillig kan gøre en forskel for en ældre medborger.

Læs om de forskellige projekter Frivillig på ældreområdet

 

Sidst opdateret: 08.11.2019