Vil du cykle til arbejde?

Saml et hold på din arbejdsplads og deltag i konkurrencen sammen med dine kollegaer.

KOM MED PÅ HOLDET

Deltag i Danmarks største motionskampagne for virksomheder - VI CYKLER TIL ARBEJDE - i hele maj måned.

Kampagnen lægger op til sundhed, trivsel og fællesskab på arbejdspladsen. Derfor opfordrer vi jer alle til at være med, uanset om du cykler til arbejde hver dag, en gang i mellem eller blot til toget - alt tæller. Og gevinsten, ja den er masser af energi, en sundere krop og simpelthen bare godt humør. Og, ikke mindst, et overflødighedshorn af lækre præmier. Man deltager i hold på 4 - 16 personer, og man kan stille med lige så mange hold, man ønsker. Så måske bliver det dit hold, der vinder spændende rejser, nye cykler, hjelme og meget mere.

Bliv Holdkaptajn

Skulle du have en drøm om at blive kaptajn for dit helt eget cykelhold, så er din chance her også nu. Du skal blot finde en håndfuld kollegaer eller venner med lyst til at cykle – så er holdet sat til Danmarks største, sjoveste og mest motiverende cykeldyst. Som holdkaptajn deltager du samtidig i lodtrækningen om en spritny elcykel.

Print tilmeldingsskemaet ud og hæng op på din arbejdsplads: tilmeldingsskema

Tilmeld dig som holdkaptajn eller deltager på www.vcta.dk  

Det bliver både sjovt og sundt

I VI CYKLER TIL ARBEJDE handler det ikke bare om sundhed og motion, men i lige så høj grad om fællesskab. Som deltager bliver du nemlig en del af et hold, hvor I kan hjælpe hinanden, heppe på hinanden, fejre hinanden – og følge med i, hvordan jeres hold klarer sig i forhold til andre hold, virksomheder, kommuner og landsdele. Det er sjovt, og det er motiverende. Og hvis du selv allerede er en trænet hverdagscyklist, kan du måske medvirke til, at en af dine knap så cyklende kollegaer kommer godt i sadlen.

Derudover er der en række minusser ved at cykle som du kan se her: Minusser ved at deltage i kampagnen :)

Vind lækre præmier

Hvad med et rejsegavekort på 10.000 kroner til jer hver på dit hold? Eller Swapfiets cykler til jer alle sammen. Ud over en masse sjov og fællesskab, ja så giver jeres cykelture i hele maj måned faktisk også lodder i jagten på masser af præmier. Og alle ture tæller, så det er bare med at komme afsted.

Læs meget mere om tilmelding, præmier og kampagnen på www.vcta.dk

Viborg Kommune (Social, Sundhed og Omsorg og Teknik og Miljø) og Cyklistforbundet i Viborg er gået sammen om at sprede budskabet om kampagnen i vores kommune.