Madaften på sundhedskurset Fit for Life

10 kvinder mødte op og fik inspiration til sundere hverdagsmad med groft og grønt

Den 13. marts mødte 10 glade kvinder op i Sundhedscenter Viborg til madværksted. Et madværksted, der indgår som en del af sundhedskurset Fit for Life som Viborg Idrætsråd og Sundhedscenter Viborg udbyder i samarbejde i foråret 2018.

 

På madværkstedet blev lavet lækkert og sundt mad i ”lange baner” og i så lange baner, at det næsten gav en smule sved på panden undervejs med alle de retter, der skulle laves. Alle deltagerne gik dog til opgaverne med krum hals. Under madlavningen gik snakken også omkring sund kost og om hvordan man på en let og økonomisk måde, kan indtænke sunde alternativer i hverdagskosten. En herlig duft og brede smil bredt sig i køkkenet, da alle satte sig om bordet og smagte på herlighederne.

 

Flere af deltagerne udtrykte, at de havde fået stor inspiration til ny mad derhjemme, hvilket de havde manglet tidligere og var kørt fast i at lave de samme retter altid.

 

Kvinderne på forløbet mødes ugentlig til træning i forskellige foreninger op til den 24. april, hvor sundhedskurset afsluttes med kropsmålinger samt råd og vejledning i at bevare de gode og aktive vaner i et sundt fællesskab.

 

Du kan se billeder fra madaftenen på Sundhedscenter Viborgs Facebookside. Hvis du selv har lyst til at få inspiration til sund mad arrangerer Sundhedscenter Viborg jævnligt madværksteder, der er åbne for alle. Se mere under tilbud til alle eller på Sundhedscenterets Facebookside.