Er du vores nye instruktør på Fars Køkkenskole i Bjerringbro?

Vi søger en frivillig instruktør til at afholde Fars Køkkenskole i Bjerringbro.

Fars Køkkenskole er et koncept som Viborg Kommune er med i, hvor formålet er at danne nogle hyggelige rammer for fædre og børn, hvor de kan være i køkkenet på deres præmisser uden mor. På Fars Køkkenskole lærer fædre og børn (2. - 5. kl.) at lave sund og lækker mad og samtidig får de fiduser til, hvordan man skærer fint eller groft eller hvordan man nemt skræller en appelsin.

Som frivillig instruktør står du for at undervise på 5 undervisningsgange sammen med en anden instruktør samt handle ind ud fra en indkøbsliste, der er lavet. Hver undervisningsgang varer 2,5 time og du underviser ud fra et koncept og vil modtage oplæring i konceptet inden opstart. Forventet tidforbrug er 20 timer for de 5 undervisningsgange og undervisningsgangene vil typisk være fordelt over 5 måneder.

Der stilles ikke krav til uddannelsesmæssig baggrund eller køn for at være instruktør på Fars Køkkenskole. Det vigtigste er, at du brænder for at skabe en god stemning og vise tips og tricks til fædre og børn.  

Ring til Sundheds- og Forebyggelseskonsulent, Dennis Krogsdal Madsen, på tlf. 93 59 80 59 og få en uforpligtende snak og hør mere om konceptet.