Stoholm

I Sundhedssatellitten i Stoholm foregår aktiviteterne i lokaler i Stoholm Fritids- og Kulturcenter, Søndergade 56, 7850 Stoholm.

Sundheds- og forebyggelseskonsulent Bettina Belmann Mirasola kan træffes i Sundhedssatellit Stoholm

I træffetiden har du mulighed for:

  • Sundheds- og livsstilssamtale
  • Vejledning til rygestop
  • Alkoholforebyggende samtale
  • At komme med ideer til sundhedsfremmende aktiviteter

Du kan få råd og vejledning til sunde kostvaner, hvordan du kan blive mere fysisk aktiv, holde op med at ryge, reducere dit alkoholforbrug m.m. Der vil også være mulighed for at få lavet kropsanalyse og få en kort personlig vejledning.

Vi ønsker at samskabe med borgere, foreninger og institutioner som skoler og daginstitutioner i områderne om sundhedsfremme og forebyggelse. Du er meget velkommen til at komme med ideer til tiltag i lokalområdet, så kom gerne og få en snak med os.

Træffetiderne i sundhedssatellitten kan findes i kalenderboksen til højre.

Grundet sommeren vil der ikke være træffetider med en Sundheds- og forebyggelseskonsulent i uge 27, 28, 29, 30, 31 og 32.

 

Tilbud om GRATIS bevægelse for voksne med smerter.

I Sundhedssatellit Stoholm tilbydes fysisk træning og bevægelse til smertepatienter, der kunne tænke sig at prøve noget anderledes.

Hvad er psykomotorisk bevægelse? Det er fysisk aktivitet, hvor der fokus er krop og psyke sammenhængen. Hensigten er forøget livskvalitet, færre smerter eller strategier til at håndtere sin problematik.

Det forløber over 7 gange, hver mandag i ugerne 36-41 og uge 43 kl. 10.30-12.00 i Sundhedssatellit Stoholm, Stoholm Fritids- og Kulturcenter, Søndergade 56, 7850 Stoholm.

Læs mere om tilbuddet her og se hvordan du tilmelder dig.

 

 

Sidst opdateret: 21.06.2017