Hvordan har du det?

En undersøgelse af trivsel, sundhed og sygdom blandt voksne i Danmark

Den 3. februar sættes ”Hvordan har du det? ” undersøgelsen i værk. En landsdækkende undersøgelse, der skal give et øjebliksbillede af borgernes sundhed, og hjælpe regioner og kommuner med at planlægge politikker inden for sundhedsfremme og forebyggelse.

2.500 borgere over 16 år vil i Viborg Kommune modtage et spørgeskema i deres e-boks. Der vil blive udtrukket præmier fra regionens side blandt besvarelserne, og Viborg Kommune har derudover besluttet at uddele en Iphone 6s blandt de første 100 besvarelser.

Præmien blev overrakt til den heldige vinder:

Så fandt vi en heldig vinder af Viborg Kommunes ”Hvordan har du det?”-konkurrence! Blandt de 100 første besvarelser af undersøgelsen i Viborg Kommune var Niels-Jørn, som er vinder af en dejlig iPhone 6S.

Niels-Jørn Jakobsen modtog spørgeskemaet fra ”Hvordan har du det?” i sin e-boks, og han gik med det samme ind og svarede.

- Det var overhovedet ikke svært. Det var tværtimod meget ligetil, og det tog ikke ret lang tid. Jeg synes, det var et relevant emne at give mit besyv ...med i, fortæller 77-årige Niels-Jørn, som havde regnet ud, at undersøgelsen skal bruges til at finde ud af, hvordan borgerne trives, og hvilke strategier der skal lægges på sundheds- og forebyggelsesområdet de kommende år.

Niels-Jørn var lykkelig for at have vundet en iPhone. Han stod netop lige og manglede en ny telefon.

Der er stadig mange præmier at vinde. Så hvis du er en af de heldige, der har modtaget ”Hvordan har du det?”-undersøgelsen, har du stadig mulighed for at vinde iPhones, rejsegavekort, biografbilletter med mere. Så husk at gå ind i din e-boks og besvar undersøgelsen.

Se mere

Undersøgelsen løber frem til d. 3. maj 2017.

 

Ved spørgsmål kontakt: Sundhed- og Forebyggelseskonsulent Bente Dalsgaard på mail:bdal@viborg.dk